luni, 25 octombrie 2010

Aglomeratie de dive pe covorul rosu! S-au intrecut in eleganta

Cum e rost de eveniment monden la care se impune tinuta de gala, divele de la Hollywood se intrec in eleganta. La "Caruselul sperantei", vedetele au optat pentru rochii lungi pana in pamant, dar croite numai bine pentru a le pune trupul in evidenta.
Jennifer Lopez a fost singura care a optat pentru doua tinute. Una pentru covorul rosu si alta pentru momentul artistic sustinut alaturi de sotul Marc Anthony la marea gala.

Prima rochie a fost alba, lunga, cu un pic de trena, dar bine mulata in partea de sus a trupului. Doar Jennifer are cu ce se lauda. A doua alegere a fost pentru o vestimentatie stralucitoare la propriu, cu multe strasuri si foarte scurta.

Nici Halle Berry nu s-a lasat mai prejos, mai ales ca la acest eveniment s-a afisat oficial la bratul noului iubit, Oliver Martinez. Asa ca actrita a imbracat o rochie rosie semnata Yves Saint Laurent, care i-a pus in evidenta fizicul bine lucrat.

Pana si Paris Hilton s-a conformat etichetei si a surprins cu o vestimentatie decenta. Pentru a aduce un pic si din propriul ei stil (cu totul la vedere), mostenitoarea Hilton a purtat o rochie cu o deschizatura pe piciorul stang de mai mare frumusetea.

La polul opus, sora Nikki a fost bine imbracata. Aceasta n-a lasat nimic la vedere.

La fel ca Halle Berry, Lisa Rinna, proaspat scapata de siliconul din buze, a ales culoarea rosie pentru tinuta.

La invitatia organizatorilor au mai raspuns Jane Fonda, Adrien Brody, Sidney Poitier.

Balul "Caruselul Sperantei", organizat pentru copiii care sufera de diabet, nu le-a lasat indiferente pe vedete, care au semnat cu generozitate cecuri pentru constructia unui centru de tratament. In total s-au adunat peste 75 de milioane de dolari.

Jennifer Lopez


Halle Berry


Paris Hilton


Nikki Hilton


Lisa Rinna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizualizate postări