luni, 25 octombrie 2010

Monica Birladeanu, cea mai frumoasa romanca

Se stie ca romancele sunt adevarati ambasadori ai frumusetii peste tot unde merg in aceasta lume. Asadar intr-un top al celor mai frumoase reprezentante ale tarii, Monica Birladeanu a iesit pe primul loc, urmata de Bianca Dragusanu.
Cancan : Cea mai frumoasa vedeta din Romania este Monica Birladeanu. Ieseanca a fost votata de 16% dintre cititorii cotidianului Cancan, care au participat la campania "Alege-o pe cea mai frumoasa". Monica este urmata de Mihaela Radulescu si Bianca Dragusanu, care si-au impartit egal treapta a doua a podiumului cu 14% dintre voturi, iar pe pozitia a treia s-a clasat Marina Dina cu 12%.

Click: Adelina, surprinsa cu un necunoscut in masina Trei saptamani. De atat a avut nevoie Adelina Pestritu pentru a se reface dupa a doua despartire de Liviu Varciu. Desi a spus ca nu mai vrea sa auda de barbati, ea si-a gasit repede un nou iubit, cu care s-a sarutat pasional sambata noaptea, in clubul „Le Gaga”.

Libertatea: Ne asteapta o iarna fierbinte. Iata ce vedete pozeaza goale! In decembrie 2009, revista Playboy s-a vandut ca painea calda datorita pictorialului realizat de Bianca Dragusanu. Anul acesta, iubita lui Adrian Cristea vrea sa "recidiveze" si va poza din nou goala. Trupul ei va fi inca o data admirat in paginile revistei Playboy, in numarul din decembrie. Chiar daca Adina Barbu, supranumita “noua Nicoleta Luciu”, a mai pozat goala, bruneta pregateste un pictorial intr-o revista, care promite sa fie incendiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizualizate postări