miercuri, 27 octombrie 2010

Dana Savuica - Sunt implinita din punct de vedere sexual

Dana Savuica a vorbit luni, in cadrul emisiunii TV Ziare.com, despre o eventuala aparitie in Playboy, despre operatiile estetice si despre relatia cu sotul sau, inclusiv adulterul, dar doar cu gandul.
Prima femeie din Romania care a pozat in Playboy a declarat ca nu va poza in editia de Craciun a revistei Playboy, dar ca o sa apara, chiar daca nu nud, pe coperta altei reviste de life style.

Si daca tot a venit vorba despre aparitiile in Playboy, Dana marturiseste ca ar lasa-o pe fiica sa apara in aceasta revista, daca ar face-o cu bun simt.

Daca va intrebati cum reuseste Dana sa se mentina intr-o forma atat de buna la varsta de 40 de ani, aflati ca secretul consta in atitudinea pozitiva si in faptul ca este activa din punct de vedere fizic. In plus, un aparat-minune, folosit chiar si de cele mai cunoscute femei din lume, printre care si Demi Moore , are grija in permanenta de tonusul si talia ei.

"Incerc sa am o atitudine pozitiva. Sunt activa, ma plimb cu bicicleta. In ultima perioada a trebuit sa fac o sedinta foto si am apelat la un aparat VelaSmooth, un aparat pe care il foloseste si Demi Moore si multe alte femei, dar care nu reconosc. Dupa 5-6 sedinte, talia mi s-a subtiat. Costa 90 de euro sedinta", a declarat Dana.

In privinta dietelor din reviste sau de pe Internet, Dana le recomanda tinerelor sa le citeasca pentru a se documenta, dar sa nu le urmeze pana nu merg la un medic nutritionist.

"Cel mai bun sfat de frumusete cred ca a venit cand eram adolescenta si cand mama m-a sfatuit sa nu ma culc nedemachaiata, sa folosesc creme bune, laptele Doina ca si crema, iar bunica m-a sfatuit sa nu ma scol dimineata dupa sot, sa ma vada nemachiata", a spus fosta vedeta.

Am dat 21 de milioane de lei vechi pentru albirea dintilor

In privinta barbatilor carora le pasa de infatisarea lor, Dana i-a laudat pe cei care intra in saloane de infrumusetare si mai ales pe cei care au apelat la epilare permanenta.

"Cand intalnesc un barbat, prima imagine pe care o am despre el este aceea vizuala. Ma uit cum este imbracat, la atitudine, dar abia astept sa deschida gura si, daca vad o dantura naspa, nu imi mai place sa vorbesc cu acea persoana", a precizat fostul model, care a mentionat ca a dat 2.100 de lei pentru albirea dintilor.

"Un zambet de milioane face totul atunci cand vreti sa mergeti la un interviu", a mai spus Dana.

Sunt implinita din punct de vedere sexual

Cunoscuta pentru gandirea libera din punct de vedere al vietii sexuale, Dana spune ca este implinita si pe acest plan.

"Traiesc cu acelasi barbat de 21 de ani, cu o casnicie de 17 ani. Pot sa spun ca amandoi muncim zilnic si facem eforturi pentru a ne simti bine. Facem mici excursii, ne uitam la albume cu fotografii. Toate astea reimprospateaza totul. Pe partea sexuala ne cunoastem bine, incat nu ne este rusine sa experimentam totul", a precizat fostul model, care spune despre sotul sau ca este un om comic si ca, poate, si acest lucru o atrage la el.

"Sotul meu e funny, ma face sa rad si cand ne certam. Cand ne culcam suparati, dimineata, unul din noi face cafeaua si iesim pe terasa unde este zona neutra. Ne purtam ca niste copii tampiti", a completat Dana Savuica.

Tot in cadrul emisiunii TV Ziare.com, Dana a recunoscut ca si-a inselat sotul.... doar cu gandul.

"Mi l-am inselat cu gandul, pentru ca imi mai place si mie un Brad Pitt . Mai avem cu totii vise erotice", a mentionat Dana, care a recomandat cuplurilor cu probleme, ca un fel de terapie, o despartire de cateva saptamani.

Am un nas obraznic

Dana a discutat cu cititorii Ziare.com si despre operatiile estetice, mentionand ca in 1998 a facut o operatie estetica la nas, pentru ca asa i-au cerut reprezentantii televiziunii la care lucra.

Aceasta a mai spus ca si-a tatuat sprancenele, si-a facut o mica injectie cu botox si putin acid hialuronic in liniile din jurul gurii. "Tratamente pe care cu totii le facem, dar pe care putini le recunosc", a mai spus Dana, mentionand totusi ca ceea ce nu ar schimba la ea este parul blond.

Fostul model a discutat si despre o eventuala intrare in politica, mentionand ca nu se vede facand acest lucru pentru ca ea nu si-ar putea tine gura de fiecare data cand ar observa ca se intampla ceea ce nu trebuie.

In privinta regretelor, pe care orice om le are, Dana marturiseste ca se intreaba ce s-ar fi intamplat daca in 1995 ar fi plecat in Los Angeles, cand a primit o oferta ca model de lenjerie intima, dar marturiseste ca ceea ce a facut-o sa ramana in tara a fost familia.

"Nu am plecat pentru ca abia ma maritasem, aveam un copil mic, dar daca ajungeam la LA poate ca incercam si eu sa intru in lumea filmului", a completat fostul model, care a primit oferte de a juca in telenovele, dar carora nu le-a dat curs, chiar daca visul ei este sa joace in filme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizualizate postări