miercuri, 16 februarie 2011

10 lucruri ciudate pe care le fac oamenii


1. Femeia care este inselata de sotul propriu si personal, cu prima ocazie isi va gasi mainile infipte in parul rivalei, asta in timp ce abia daca-l dojeneste cu un cuvant pe “inculpat”.

2. Mamele care isi permit sa vorbeasca urat( la nervi) se adreseaza copiilor lor folosind fraze care cuprind intotdeauna apelativul “ma-ta”.

3. Barbatii care injura spun cateodata niste lucruri asa de negandite incat ar fugi mancand pamantul daca i-ai pune sa faca ce se lauda. Destinatarii injuriilor sunt: bietele fenomene ale naturii( vantul, ploaia, soarele), obiectele personale(masina, aspiratorul, mancarea fierbinte), sau chiar animalul de curte( calul, cainele, vaca).

4. Femeile care injura simt ca aparatul genital feminin este mult prea neinsemnat ca sa exprime tot ce ar vrea ele sa spuna, asa ca imprumuta ce au nevoie din cel masculin, si fac “bravuri” cu ceva ce nu o sa aiba in veci, proprietate personala.

5. Barbatii care isi permit o amanta, o aleg dupa criterii aparent ciudate, dar din constatari persoanale ea este intotdeauna mai urata si inevitabil, mai proasta decat sotia respectivului. Amanta insa crede intotdeauna ca este superioara.

6. Femeile care isi permit un amant, par sa nu tina nici ele cont de elemente de design. Jumatate dintre ele sunt seduse de bani, iar cealalta jumatate de avere! Cele care nu se includ in aceasta categorie sunt cele care au bani(pentru care munceste prostu’din zori pana-n noapte) si, care, plictisite, isi gasesc un “suflet de artist neinteles” cu care sa-si piarda zilele.

7. Femeile casatorite care abia tarasc o casnicie de cosmar, sunt extraordinar de insistente in a-si indemna “suratele” care n-au facut acest pas, sa intre si ele in randul lumii. Niciodata nu-s suficienti nenorocitii. Intotdeauna mai e loc de doi.

8. Toti oamenii, absolut toti devin niste sfinti cu cateva clipe inainte de moarte. Un om poate duce o viata de caine turbat, dar daca aterizezi doar la inmormantare mai ca-ti vine sa plangi si tu de ce bunatate de om s-a dus „la subsol”. Vorba aceea: ne apreciem cel mai mult partenerii inainte de casatorie si dupa inmormantare.

9. Afara ninge ca-n basme si noi stam i n casa si ne uitam la zapada in fotografii. Ne minunam de frumusetile naturii imortalizate de artisti si ni se face dor de apusul soarelui. El apune in fiecare zi dar n-avem timp sa ne uitam doua minute in zona aia.

10. Admiram, apreciem si iubim. Dar stim doar noi. Cele mai multe flori, cele mai frumoase cuvinte, cele mai scumpe haine, bani, obiecte de decor personalizate…toate acestea le intalnesti cel mai des la o anume ceremonie care sa tine in cimitir in jurul unei gropi sapate in pamant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizualizate postări