miercuri, 27 octombrie 2010

Ana Maria Prodan - Romanii s-au bucurat ca Mutu a facut ceva rau (VIDEO)

Ana Maria Prodan a sarit in apararea lui Adrian Mutu si a spus ca a acesta a fost provocat de ospatarul care l-a provocat zilele trecute la Florenta.
Intr-o convorbire telefonica la emisiunea Drept la tinta de la Kanal D, Ana Maria Prodan a spus ca lucrurile nu stau chiar asa cum au fost zugravite in presa din Romania si s-a aratat dezamagita de faptul ca romanii s-au bucurat ca Mutu a facut ceva rau.

"Cat sa stea sa-l injure toti? Intr-adevar nu avea nevoie de asta, dar ca persoana publica nu esti de fier. Adi este un tip cu un orgoliu extraordinar. Si ce s-a intamplat? S-a impacat cu asta si va plati o amenda.

Romanii s-au bucurat ca a facut ceva rau Mutu. Daca nu il iubesc, sa-l ignore ma! Sa nu-si faca audienta din cauza numelui lui, daca e asa o mare pacoste. Oricine isi apara demnitatea...

Adi este un zeu in Italia. Este o onoare pentru orice patron de restaurant, club, cofetarie, orice vreti, numai sa intre Adrian Mutu acolo. De ce nu se bate Adi cu un italian sau spaniol? De ce se bate cu un ospatar din Constanta sau cu un sarb? Astia sunt oameni care vor sa faca niste bani", a spus Ana Maria Prodan la Kanal D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizualizate postări