miercuri, 27 octombrie 2010

Dan Negru - Tatele starletelor incep sa piarda teren

Dan Negru crede subiectele mondene incep sa piarda teren in fata subiectelor ce trateaza sfarsitul lumii sau extraterestri.
Intr-un articol postat pe blogul sau, Dan Negru vorbeste despre trendurile in media si spune ca nu noi, romanii, am inventat "discutia la catafalc" sau "cioclii tv", ci americanii.

In articolul cu pricina, vedeta Antenei 1 crede ca publicul s-a plictisit de scandalurile de la Hollywood sau despre tatele starletelor.

"Televizunile americane fac in ultimile saptamini cifre zdrobitoare de audienta cu invitati care dezbat probleme legate de sfirsitul lumii, extraterestrii sau viata dupa moarte... Analistii media cred ca asta va fi subiectul care pina in 2012 va inlocui zona mondena din televizune. Fireste, va fi loc pentru toate dar curentul incepe sa se schimbe...

Si asta pentru ca pe masura ce ne apropiem de 2012 subiectele legate de sfirsitul lumii vor acapara de la buletinele de stiri serioase pina la showurile de divertisment", scrie Dan Negru pe blog.

El mai scrie ca daca in America exista oameni special angajati pentru a studia trendurile media, in Romania nu exista asa ceva la niciun post de televiziune.

Spre surprinderea multora, Dan Negru crede ca primii care au inceput sa-i copieze pe americani in trenduri tv sunt cei de la OTV.

"Interesul publicului pentru zona mondena scade pe piata de televiziune din intreaga lume, revin in forta extraterestrii si un nou sfirsit al lumii, cel din 2012... Un nou trend... De asta e frumoasa televiziunea", incheie Dan Negru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizualizate postări