miercuri, 27 octombrie 2010

Oreste se pregateste de doctorat

Realizatorul TV Oreste Teodorescu face doctoratul in teologie, la catedra de drept canonic din cadrul Universitatii "Ovidiu" din Constanta.
Teza sa de doctorat va fi coordonata de insusi arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, alaturi de alt profesor universitar.

"Ma preocupa aceasta tema de foarte mult timp. Pe de alta, parte sunt si presedintele Clubului de Presa si Cultura Romano-Arab, si ma intereseaza foarte mult sa gasesc un dialog intre crestinism si islam. Constanta este locul cel mai potrivit pentru asta, zona presupune crearea unor astfel de relatii", a precizat Oreste pentru Evenimentul Zilei.

Teza de doctorat a realizatorului emisiunii "Codul lui Oreste ", de la postul B1, se numeste "Dialogul teologic intre crestinism si islamism - considerente ecleziastico-canonice".

In ultima vreme, Oreste s-a apropiat mult de mediul academic, el fiind si asistent universitar la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii "Hyperion" din Bucuresti, unde preda cursul "Tehnici de manipulare si dezinformare in discursurile mediatice".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizualizate postări